Хна 7 г (силиконовий ковпачок)

AntuOne
295,00
UAH
Високоякісна хна для фарбування брів містить барвник, який рівно лягає і забезпечує ідеальне фарбування і абсолютно чітку форму брів. Хна стійка: тримається на шкірі до 14 днів, на волосинках — до 1 місяця. Серед 7 відтінків ви підберете ідеальний для будь-якого клієнта.


AntuOne — високоякісна хна українського виробника для фарбування брів, рівно лягає і забезпечує ідеальне фарбування і абсолютно чітку форму. Проста колористика. Ідеально замішується — без комочків та пузирення. Інтенсивність профарбовування залежить від техніки, в якій ви працюєте, «нашаруванні», консистенції.


Хна AntuOne представлена в трьох об’ємах: 5 гр, 7 гр і 10 гр.


Палітра хни налічує 7 відтінків: світло русий, світло-коричневий, світлий шатен, темний шатен, темно-коричневий, чорний і каштан.


Спосіб застосування: у ємність для змішування хни висипати вміст (2-3 рисових зернятка хни для брів). Розвести хну в пропорції: топлений шоколад/соєвий соус (чим густіше консистенція хни, тим більш насиченим вийде результат) приблизно 7-8 крапель води, кімнатної температури на 2-3 «зернятка» сухої речовини. Ретельно розмішати. Нанести на брови та витримувати залежно від необхідної інтенсивності кольору. Зняти хну вологим ватним диском, змоченим у воді.


Увага! Стабілізація кольору може зайняти деякий час. Початковий колір можливий з оливковим відтінком.

Склад: хризофанол, емодин, каротин, рутин, фісулен, листя лавсонії.

Об’єм : 7 г.

Вам також може сподобатись
Click to order
ВАШ ЗАКАЗ
Total: 
Не передзвонювати мені для підтвердження замовлення
Payment method